Malindi
Hallo allemaal,
Iedereen bedankt voor het feliciteren!!!!
Vandaag terug gekomen uit Malindi, was heerijk. Een mooi hotel.
Nathalie en ik gingen afgelopen zondag naar Malindi toe, waar ook een paar vrijwilligers zaten die ik de dag ervoor met het snorkelen had ontmoet. Hun vroegen of ik zin had om ook naar Mailindi te gaan en dan in een hotel verblijven voor een paar dagen. Hier had ik wel erg veel zin in. Overlegt met Nathalie en zij had er ook wel zin in. De andere vrijwilligers zaten eral dus die avond zijn we naar ze toe gegaan. Hun gaven aan de telefoon aan dat het een kamer voor 5 personen was en zag er mooi uit en was goedkoop, maar zo achteraf wel bleek, kan dit (bijna) nooit samen gaan. Nathalie en ik kregen een kamer met een verschikkelijk bed. We waren allebei moe van de reis die 4 uur in beslag nam en doken op bed, we krakte er bijna doorheen. Het bed stonk en het matras was zo soorgelegen dat we de planken er doorheen voelde. Na een poosje echt niet te kunnen slapen, hebben we besloten het bed op de gond te leggen. Jeetje wat een rotnacht. Nathalie en ik besloten om toch een beetje luxe op te zoeken en op zoek te gaan naar een ander hotel. De andere vrijwilligers bleven wel. We hielden een tuk tuk aan en vroegen aan de man achter het stuur of hij ons naar een mooi hotelletje wilde brengen. Eerst kwamen we aan bij een hotel, waarbij het zwembad niet eenswater had en het gebouw er wat verpauperd uitzag. We besloten omop zoek te gaan naar een ander hotel enwe zeiden tegen de man van de tuk tuk dat het wel wat luxe mag zijn en wel wat mag kosten. Hij stopte bij een super deluxe resort en hij reed weg. Bij de reeptie gevraagd wat het kostte per nacht, dit was 120euro, nou dat werd hem toch echtniet. De volgende tuk tuk man bracht ons naar een supermooi hotelletje en een goede prijs. Hier hebben we een paar daagjes het heerlijk gehad. Lekker eten, lekker bed, lekkere douche. Vanmorgenheeft het personeel van het restaurant ons tafel heel mooi versierd voor m'n verjaardag.Nu zijnwe weer terug in het gastgezin wat ook weer erg fijn is. Mama Jane en papa Allan vonden het weer erg fijn dat we terug waren, want de avonden vonden ze zonder ons te stil. Ik heb een mooie kaart van m'n gastouders gekregen. We zijn de hele week nog vrij, want de kinderen op blessed camp hebben een paar dagen vrij omdat ze examen hadden en nu even rust hebben. Dus morgen nog even zien wat we gaan doen en het weekend. Volgende week nog 1 weekje naar blessed camp en dan zit het er al weer op.
Liefs mij
van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag!
Hiep Hiep Hoera ik drink er vanavond een op lol
Geniet nog want het is nu zo om.
Groeten uit Dinxperlo
Hoi Sharon, vanuit Zeddam van harte gefeliciteerd! Leuk om al je verhalen te lezen en de foto's te bekijken, maar het is ook wel weer leuk om ze volgende week live van je te horen. We hopen dat je een hele leuke dag hebt gehad en we vinden het wel heel stoer dat je in Kenia zit en zoveel goede dingen doet!!!!!!!!!!!!!! Liefs Oma, Dionne Alexander milou en Monique
Hey vriendinnetje! Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag! Hoop snel wat van je te horen. Hele fijne avond. Liefs Miran
Ha Uk,
Ook hier laat ik even een felicitatie achter..:
Van harte gefeliciteerd!!
Dan weet je meteen dat ik je verhalen ook trouw volg! ;-)
Iris
Hey Uk,
Gefeliciteerd met je birthday!!
Hallo Sharon,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag !!!
Tot gauw!!
Groetjes Marc & Moni
Hallo Monique, oma en kinderen,
Thanks, Het schiet al op, nog 1 weekje en dan kom ik al weer thuis. Is echt super snel gegaan. Dan horen jullie m'n verhalen idd live. Vandaag en het weekend ben ik vrij. Nathalie en ik gaan vandaag lekker naar het strand, het is mooi weer. hoe is het met jullie?met oma alles goed? gaat het goed met je nieuwe baan in Braamt?
Liefs Sharon
Hallo Sharon
Wel erg veel foto's van jezelf, laat ook eens wat van de omgeving zien het lijkt wel of je een prive fotograaf hebt (geintje) Dit weekend en de volgende week nog heel veel plezier, geniet ervan maar vergeet niet wat in eerste instantie je doel was probeer er nog wat van te maken. Morgenavond gaan we naar de verjaardag van Daphne. Groetjes en tot zondag, goede reis terug.
ha die sharon, alsnog van harte gefeliciteerd vanmorgen op het werk hadden we het nog over je , dat je het er bijna op hebt zitten, nou hier is het pokkeweer neem een beetje zon mee terug groetjes gera.
Hey Gera,
Thanks, het gaat idd snel, volgende week nog een paar daagjes de kids in blessed camp vermaken en dan zit het er al weer op. Doe iedereen op het werk de groetjes van me en als ik thuis ben, ben ik nog 10 daagjes vrij en dan kom ik even inlezen op het werk. Gera tot snel!!
Liefs Sharon
Vandaag was ik in Dinxperlo en wat zag ik
taart slingers bloemen te gek om op te noemen.
Nee hoor grapje maar ik hoorde dat je gisteren jarig was en daarom Van Harte.
Ik geniet van je verslagen al lijkt het meer op een mooie vakantie dan vrijwilligerswerk maar dan zal ook wel aan de organisatie daar liggen Heb alwel vaker gelezen dat er zo maar geen bussen lopen of dat begeleiding niet komt opdagen dus maak van de nood maar een deugd en geniet de laatste week nog volop.
Heel veel groeten van ons en tot ziens